оваа година, сакам да научам француски јазик

Откриј часови и активности во Скопје

ОВОЈ МЕСЕЦ, ЌЕ ЈА УНАПРЕДАМ МОЈАТА КАРИЕРА

Откриј активности и часови во Скопје.

НАУЧИ ФОТОГРАФИЈА

и освои го светот

Slider
ПРЕБАРУВАЈ ЧАСОВИ ВО СКОПЈЕ

500+ Курсеви Од Топ Едукатори

Унапредете ја вашата Кариера

Ние сме мотивирани. Ние сме брзи. Ние сме најтешки работници наоколу.
Затоа ги поврзуваме сите со најдобрите професионални часови во Скопје. Од еднодневни работилници до повеќемесечни кампови, нашиот каталог за курсеви е дизајниран да ја отпочне вашата кариера. Станете експерт инженер во Flatiron, стекнете се со сертификат за управување со човекови ресурси или научете правни основи на недвижен имот. Ние сме тука за да ги претвориме вашите аспирации во реалност.

Откриј

Збогатете Го Вашиот Живот

Згответе му на вашиот партнер вкусен домашен оброк. Направи го првото рачно насликано парче уметност со гордост. Зборувајте со своите роднини на течен француски.Научете јавен говор, самоуверено. Без разлика дали барате ново хоби, да одите на одличен состанок, или едноставно да пробате нешто поинакво, ние ги имаме курсевите за вас. Ние соработуваме со училиштата во Центар, Карпош, Аеродром, Ново Лисиче, Ѓорче Петров, па вашата најсилна инспирација и најубавите соништа се поблиску до вас.

Откриј

Инспирирајте Ги Вашите Деца

Дали вашето мало дете е уметник? Или академик? Или спортист? Дури и ако тие го отелотворуваат сето тоа погоре, имаме избор за задоволување на најамбициозниот мини-мес во градот. Без разлика дали кампуваат, изработуваат накит, учат гитара или глумат, часовите кои се пријателски расположени за децата во нашиот каталог за курсеви се загарантирани и за збогатување и за забава. Најдоброто од сè? Тие се добри и за мали деца и за тинејџери, и се што е помеѓу. Запишувањето е лесно како што се гледа и кликнува ``Аплицирај!``

Откриј

За Учениците

Придружете се на нашата заедница бесплатно и добивајте нови информации за часови, вредни награди, ексклузивни попусти и многу повеќе.

За Едукатори

Дали сте училиште кое нуди часови? Дознај повеќе за поставување  на распоредот на часови на Board.