Нашето ветување

Широк спектар на часови и активности

Ние соработуваме со локалните училишта за да понудиме повеќе часови и активности од сите видови.Дозволете ни да ве запознаеме со некои од нашите најпопуларни категории на часови и активности:

Менаџмент

Сликарство

Танц

Дизајн

Маркетинг

Поглед поблиску

Без разлика дали живеете во Центар, Аеродром или Карпош, имаме часови и активности за вас.Пронајдете ги омилените локални училишта или пребарувајте нови. Еве еден преглед на некои од нашите најпопуларни училишта:

Ni hao

Cefe

Montesori center

Creative Macedonia

Centar za stranski jazici

  • Sign up
Ја изгубивте вашата лозинка? Please enter your username or Email адреса. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.